Σκοπός του Επιμελητηρίου
There are no translations available.

Το CONGREC έχει ως στόχο την εδραίωση των δεσμών συνεργασίας σε διάφορους τομείς εταιρικών σχέσεων των επιχειρηματιών με σκοπό τη διασφάλιση των εμπορικών συναλλαγών και τη Μετάδοση της Τεχνολογίας μεταξύ των χωρών. Το έργο του περιλαμβάνει πιο συγκεκριμένα:

 • Την προώθηση κάθε σχετικής πληροφορίας που δύναται να συμβάλλει στην ανάπτυξη των σχέσεων καθώς και να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο υπέρ της προώθησης της παραγωγής, των υπηρεσιών και των τεχνικών των δύο χωρών μέσω της καταγραφής των επιχειρήσεων, οργάνωσης συνεδρίων, διαφημιστικών εκστρατειών, τη συμμετοχή σε αγορές και εκθέσεις προϊόντων των δύο χωρών.
 • Να βοηθήσει στην εφαρμογή του σε σχέση με τους παραγωγούς, τους διανομείς και τους αγοραστές καθώς και στην έρευνα των δυνατοτήτων της αγοράς να τους παρέχει κάθε χρήσιμο έγγραφο για τους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας, των χρηματοδοτήσεων και της διοίκησης.
 • Να διευκολύνει τα μέλη του τα οποία ενδέχεται να χρειαστούν τη βοήθεια του όσον αφορά τη διαχείριση των υποθέσεών τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό καθώς και τα όργανα αντιπροσώπευσης των ελληνικών και κονγκολέζικων επιχειρήσεων.
 • Να πορεύεται θετικά ως προς το πρόγραμμα ανάπτυξης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και της Ελλάδας.
 • Να ενθαρρύνει τη μαζική και ενεργή συμμετοχή των Επιχειρηματιών των δύο χωρών στην κονγκολέζικη καθημερινότητα και επιχειρηματικότητα, προτείνοντας αποδοτικές εμπορικές δραστηριότητες του CONGREC σε όλες τις επαρχίες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.
 • Να ενσωματώσει τα νέα μέλη.
 • Να κινητοποιήσει, να διαδώσει και να επικοινωνήσει τις ενέργειες για την ανάπτυξη κάθε τομέα της ζωής των δύο χωρών.
 • Να ευνοήσει τη δημιουργία και την παγίωση των Μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και της Βιοτεχνίας.
 • Να μεταδώσει το νόημα των εργασιών και των θυσιών για το εθνικό καλό και των δύο λαών.
 • Να συλλέξει εφ όσον υπάρξει τέτοια και να διοχετεύσει ελληνική ανθρωπιστική βοήθεια στη Λαική Δήμοκρατία του Κονγκό.
 • Να αξιοποιήσει τον τουρισμό μεταξύ των δύο χωρών.
 • Να καταπολεμήσει τον περιορισμό των οικονομικών πόρων καθώς και άλλων υποδομών.

Μέσα για την ευόδωση του σκοπού

 1. Οι Αδελφοποιήσεις Δήμων και επιμελητηρίων.
 2. Η διοργάνωση εκθέσεων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, αυτοδύναμα ή και σε συνεργασία με τρίτους κρατικούς, ημικρατικούς ή και ιδιωτικούς φορείς.
 3. Η διοργάνωση εμπορικών αποστολών εντός και εκτός των δύο χωρών.
 4. Η δημιουργία βάσης δεδομένων με καταχωρήσεις ανά τομείς Υπηρεσιών, Οργανισμών και επιχειρήσεων των δύο χωρών για την εξυπηρέτηση των μελών.
 5. Η οργάνωση εκδηλώσεων, ομιλιών, συνεδρίων, η δημιουργία ηλεκτρονικών εκδόσεων.
 6. Η έκδοση κάθε είδους εντύπων, περιοδικών ή μη, για την ενημέρωση των μελών αλλά και κάθε τρίτου ενδιαφερομένου για τις οικονομικές και επενδυτικές συνθήκες των δύο χωρών.
 
GREECECONGO

Newsletter Subscription

Subscribe to our mailing list in order to receive updates about our activities in Congo.

ADVERTISEMENTS
Banner
Banner
Banner
Created byPixelweb :: Web Solutions