Μήνυμα του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου
There are no translations available.

Antouan Lavumbu Manzanza τέως Πρόεδρος

Antouan Lavumbu Manzanza Πρόεδρος

Το Κονγκοελληνικό επιμελητήριο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της ανάπτυξης των επιχειρηματικών και εμπορικών δραστηριοτήτων ανάμεσα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και την Ελλάδα. Το Κονγκό είναι μία χώρα που βρίσκεται σε τροχιά εξέλιξης , η αγορά του οποίου είναι παρθένα και καθόλου κορεσμένη , μια αγορά πού σήμερα είναι έτοιμη να αναπτυχθεί και να ανυψωθεί οικονομικά.

 

Ευελπιστούμε σε μία αρμονική και προσοδοφόρα συνεργασία με τους Έλληνες επιχειρηματίες, οι όποιοι από πρώτα χρόνια της παρουσίας τους στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχουν διακριθεί για την ευγένεια και το ήθος τους. Απώτερος σκοπός τόσο της δημιουργίας του Congrec όσο και των επικείμενων συνεργασιών είναι η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία των πολιτών και των δύο χωρών πάρα την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Συνοψίζοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βόηθησαν στην δημιουργία του επιμελητηρίου, τα στελέχη της Ελληνικής Εταιρίας B&B Consultants και προσωπικά τον αντιπρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Άγγελο Βάζα για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Excellence Antouan Lavumbu Manzanza

 
GREECECONGO

Newsletter Subscription

Subscribe to our mailing list in order to receive updates about our activities in Congo.

ADVERTISEMENTS
Banner
Banner
Banner
Created byPixelweb :: Web Solutions