Αδελφοποιήσεις Δήμων και Επιμελητηρίων
There are no translations available.

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των δύο χωρών διαδραματίζουν οι Αδελφοποιήσεις τόσο των Επιμελητηρίων όσο και Δήμων με την αρωγή του Αντιπροέδρου Άγγελου Βάζα και της Ελληνικής εταιρίας B&B Consultants για την Ελλάδα και του προέδρου του επιμελητηρίου Εξοχότατου κ. Hyppolite Nzita Mpongi για το Κονγκό. Πολλά είναι τα οφέλη που θα υπάρξουν από μια αδελφοποίηση για τα μέλη του επιμελητηρίου τους καθώς μεταξύ άλλων σημαντικών προνομίων εξασφαλίζουν μια πιο ασφαλή και οργανωμένη εξυπηρέτηση.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη οι πρώτες επαφές με επιμελητήρια στα όποια παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα επιχειρηματικής δράσης στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και συζητήθηκαν οι προοπτικές αδελφοποίησης τους.

Ενδεικτικά, επιμελητήρια με τα όποια ήρθαν σε επαφή μέλη του Congrec είναι εκείνο της Ξάνθης, της Έδεσσας, των Γρεβενών, της Χαλκίδας, καθώς και της Κοζάνης. Οι αδελφοποιήσεις δεν σταματούν στα επιμελητήρια αλλά επεκτείνονται και σε αδελφοποιήσεις δήμων της Ελλάδας με δήμους της Ville de Kinshasa με πιλοτικό δήμο τον δήμο Barumbu της Ville de Kinshasa της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό. Επίσης εκκρεμούν επαφές και με άλλα ελληνικά επιμελητήρια και δήμους.

 
GREECECONGO

Newsletter Subscription

Subscribe to our mailing list in order to receive updates about our activities in Congo.

ADVERTISEMENTS
Banner
Banner
Banner
Created byPixelweb :: Web Solutions