Ανακήρυξη Επίτιμου Προέδρου
There are no translations available.

Το Κονγκο-Ελληνικό επιμελητήριο Congrec με χαρά ανακοινώνει την ανακήρυξη ως Επίτιμου Προέδρου του Επιμελητηρίου στον μέχρι σήμερα εξοχότατο Έλληνα Πρέσβη κ. Αλέξανδρο Κατράνη.

Στην συγκέντρωση της ολομέλειας του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ομόφωνα αποφασίσθηκε η απονομή του τίτλου ως Επίτιμου Προέδρου του στον κ. Αλέξανδρο Κατράνη. Ο τίτλος δόθηκε ομόφωνα στον αξιότιμο Έλληνα Πρέσβη ως αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών του και της στάσης του ως Πρέσβης σε θέματα που αφορούσαν το επιμελητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανηγυρική υπογραφή του καταστατικού ίδρυσης του Επιμελητηρίου, έγινε παρουσία του στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στην ΚΙΝΣΑΣΑ.

Η στήριξη του ήταν καταλυτική για την δημιουργία του επιμελητηρίου αλλά και για την ύπαρξη και τα επιτεύγματα του μέχρι σήμερα. Πάντα ήταν δίπλα μας ως ενεργός Πρέσβης, συμβουλεύοντας τα ιδρυτικά μέλη, αλλά και επεμβαίνοντας ουσιαστικά όπου του ζητήθηκε ως Πρέσβης, σε θέματα που αφορούσαν τις σχέσεις των δυο χωρών. Η υποδειγματική του στάση, σε συμβουλευτικό αλλά και ενεργό επίπεδο, είναι άξια επαίνου και η απονομή αυτού του τίτλου είναι το λιγότερο που μπορεί να δοθεί σε έναν τέτοιο άνθρωπο. Συγχαρητήρια και ευχόμαστε από καρδίας να παραδειγματιστούν κι άλλοι άνθρωποι από τις αξίες και το έργο που προσφέρθηκε από τον ΠΡΕΣΒΗ που τίμησε το αξίωμά του στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (Λ.Δ.Κ. - Πρώην ΖΑΙΡ, πρώην Βελγικό Κονγκό), καθώς και στην όμορη Δημοκρατία του Κονγκό ( Πρώην Γαλλικό Κονγκό).

 
GrèceCongo

Mises à jour automatiques

Inscrivez vous à notre liste ou notre site et informez vous immédiatement de la RD Congo et de nos activités.

PUBLICITE
Bannière
Bannière
Bannière
Created byPixelweb :: Web Solutions